Hilda van Stee

 

 

 

  In 1994 kwam ik in contact met Rebalancing. Ik zal de

  ervaring van die eerste sessie nooit meer vergeten.

  Ik voelde dat ik voor het eerst in mijn leven echt contact

  maakte met mijn lichaam. De intimiteit die ik altijd buiten mij

  had gezocht bleek zo dicht bij me te zijn. Het voelde als

  thuiskomen.

 

 

Na jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt te hebben besloot ik de Rebalancing-opleiding te volgen. De burnout waar ik mee worstelde loste op, de chronische pijnklachten in mijn lichaam werden minder, mijn lijf werd beweeglijker en soepeler. Mijn denken werd minder ingewikkeld. Ik werd vriendelijker en liefdevoller voor mezelf en voor anderen.


Gegrepen door het enthousiasme over wat lichaamswerk voor mezelf en voor anderen deed trainde ik me ook in diverse andere vormen van lichaamswerk.
Ik volgde de driejarige Feldenkrais training, de opleiding voor Trager practitioner, diverse workshops bindweefselmassage en Samassati kleurenlichttherapie.

Sinds 2011 volg ik de 3-jarige opleiding 'Somatic Experiencing' (traumatherapie)
die ik in maart 2014 hoop af te ronden.

 

Wezenlijk in contact zijn met mezelf en met de ander is mijn diepste streven. Het is die levendige, steeds nieuwe en verrassende ontmoeting die ik als lichaamswerker kan beleven.

 

Vanaf 2000 wordt mijn werk gedragen door de Tibetaanse Boeddhistische levensfilosofie. Een filosofie waarin meditatie, respect, acceptatie, liefde en mededogen voor alle levende wezens centraal staat.