Rebalancing

Rebalancing, Feldenkrais, Trager, lichaamswerkJe lichaam is de buitenkant van je ziel
en je ziel is de binnenkant van je lichaam

'Osho'Vanuit de holistische benadering van de mens, die ervan uitgaat dat lichaam en geest een onlosmakelijk geheel vormen, heeft Rebalancing zich ontwikkeld tot een unieke vorm van diepgaand lichaamswerk.

Rebalancing nodigt je uit om het contact te herstellen met wie je van nature bent, en daarin te ontspannen. Rebalancing gebruikt aanraking, beweging en meditatie om je bewust te maken van wat er in je leeft. Het brengt bewustzijn in diepere lagen waardoor je weer in contact kan komen met je oorspronkelijke levensenergie.

Aangeraakt worden uit het hart met aandacht, respect en acceptatie is een weldaad voor lichaam en geest. Het is de taal die ons lichaam verstaat en die weinig woorden nodig heeft. Het is een uitnodiging om te ontspannen, het contact met je lichaam te herstellen en opnieuw en dieper te gaan voelen.

Een Rebalancing sessie duurt ongeveer anderhalf uur, en start met een inleidend gesprek dat de leidraad vormt voor de sessie. Altijd wordt uitgegaan van datgene wat het meest actueel is, het hier en nu.
Een complete Rebalancing behandeling bestaat uit meerdere sessies.

De eerste sessie duurt twee uur en begint met een intakegesprek. Dit is om vast te stellen waar jij aandacht voor wilt en ook om te beoordelen of we daar samen aan kunnen werken.

 

Lees hier meer over Rebalancing

Kijk hier een youtube film over Rebalancing